Skip to content

Kevin.Murphy HYDRATE-ME.RINSE drėkinantis kondicionierius

7.0027.00

Džiaukitės spindinčiais ir sveikais plaukais! Su drėkinamuoju kondicionieriumi Kevin Murphy HYDRATE-ME.RINSE atkurkite silpnus, sausus bei lūžinėjančius plaukus. Sudėtyje praturtinti antioksidantai padeda atkurti sveiką spindesį bei glotnumą.

Kevin.Murphy HYDRATE-ME.RINSE drėkinantis kondicionierius idealiai tinka normaliems ir/arba sausiems plaukams; šiurkštiems, skilinėjantiems ir pasipūtusiems plaukams; plaukams, kurie veikiami atšiaurių arba sausų klimato sąlygų; ploniems banguotiems arba garbanotiems plaukams.

Privalumai:

  • Pripildytas antioksidantų, kurie pasirūpina drėgmės prisotinimu plaukuose.
  • Padeda atkurti būtiną drėgmės balansą, blizgesį ir spindesį.
  • Padeda išlaikyti plaukų lygumą, suvaldo šiaušimąsi, suteikia šilkinį minkštumą.
  • Su vitaminais ir maitinamaisiais aliejais.
  • Draugiška sudėtis – be sulfatų, parabenų.
  • Netestuojama ant gyvūnų.

Naudojimas:

Kevin Murphy HYDRATE-ME.RINSE tepkite ant ką tik išplautų plaukų ir 1–2 minutes palikite, kad produktą pilnai pasisavintų plaukai. Išskalaukite.

Rekomenduojama: 

Pilnam efektui pasiekti HYDRATE-ME.RINSE naudokite po HYDRATE-ME.WASH šampūno ir HYDRATE-ME.MASQUE kaukės. Šis derinys padės atstatyti būtinąją drėgmę sausuose, nudegintuose ir silpnuose plaukuose.

Pagrindinės sudedamosios dalys:

Kakadu slyva (Kakadu Plum) – kilusi iš Australijos šiaurinės teritorijos, savyje sukaupusi didžiausią, bet kurio žinomo augalo natūralaus vitamino C koncentraciją. Padeda išlyginti plaukų paviršių, taip išlaikydama juose drėgmę.

Jojobos esteriai (Jojoba Esters) – suteikia minkštinamąjį efektą, dėl kurio plaukai tampa atsparesni susivėlimams, mažina šiaušimąsi, taip pat padeda išvengti aplinkos veiksnių žalos ir skilinėjančių galiukų.

Taukmedžių sviestas (Shea Butter) – užtikrina reikiamą drėkinimą sausiems ir pažeistiems plaukams, padėdamas apsaugoti plaukus nuo aplinkos veiksnių. Veikiantis kaip apsauga nuo plaukų skilinėjimo, lūžinėjimo ir trupėjimo. Lengvai ir greitai įsigeriantis sviestas prisotina plaukus ir galvos odą, neužkimšdamas plaukų žvynelių ir folikolų.

Nakvišų aliejus (Evening Primrose Oil) – turtingas Omega 6 6altinis, kuris drėkina ir suminkština plaukus. Aliejuje esantys fosfolipidai, padeda išsaugoti drėgmę bei gerina plaukų būklę.

Talpa

40ml užtenka 5-6 kartus, 250ml užtenka 2-3 mėn., 500ml užtenka 6-9mėn.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kevin.Murphy HYDRATE-ME.RINSE drėkinantis kondicionierius”